De scan

Met de scan kom je erachter hoe je ervoor staat op het gebied van ontwikkeling, balans, werk en gezondheid. Je krijgt een persoonlijk advies waarmee je aan de slag kunt.

Hoe start je de scan?

  1. Via je leidinggevende heb je een voucher met daarop een persoonlijke code ontvangen. Vul de code in de balk en je kan direct beginnen. Geen code ontvangen? Klik op de blauwe balk onder aan de pagina, dan wordt er automatisch een code voor je gegenereerd. Bewaar deze code goed, zodat je later opnieuw kunt inloggen

  2. De scan bestaat uit verschillende vragen en stellingen. Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten. Mocht je tussendoor willen stoppen, dan worden je gegevens automatisch opgeslagen. Met je persoonlijke code kan je later weer opnieuw inloggen en de scan verder invullen. De scan is volledig anoniem.

  3. Sla de uitkomst op op je computer. Met je persoonlijke code kan je altijd weer inloggen om je resultaten nog een keer te bekijken.

Tip! Ga met jouw uitslag het gesprek aan met je leidinggevende bijvoorbeeld tijdens je jaargesprek. Je hebt zelf de keuze of je je uitslag deelt met anderen.

Vul de code in

Scan afsluiten

Let op, je staat op het punt om de scan te verlaten.

Je kunt weer bij jouw uitslag komen als je je aanmeldt met hetzelfde mailadres waar je in het begin mee bent ingelogd

Weet je het zeker dat je wilt uitloggen?

Ja